Gündem

Tekirdağlı İş Adamı Evinden Düşerek Ağır Yaralandı

Tekirdağlı İş Adamı Evinden Düşerek Ağır Yaralandı

Tekirdağlı iş insanı Erkan Pehlivanoğlu, evinin birinci katından düşerek korkuluklara asılı kaldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle bulunduğu yerden çıkarılan Pehlivanoğlu, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı ve ameliyata alındı.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Şar Pastanelerinin sahiplerinden ve Pehlivanoğlu Gıda firmasının sahibi Erkan Pehlivanoğlu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Pehlivanoğlu, akşam saatlerinde Ticaret Odası toplantısına katıldıktan sonra evine döndü. Henüz belirlenemeyen bir nedenle evinin birinci katındaki pencereden baktığı sırada dengesini kaybederek aşağı düştü. Pehlivanoğlu’nun düşmenin ardından korkuluklara asılı kaldığı öğrenildi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulunduğu yerden çıkarılan Pehlivanoğlu, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede ameliyata alınan Pehlivanoğlu’nun hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tekirdağ Haberleri Artık Cebinizde!
Tekirdağ ve ilçelerindeki son dakika gelişmelerini, güncel haberleri ve önemli gelişmeleri Tekirdağ Yeni Haber mobil uygulamasından takip edin.
▶ Google Play'den Ücretsiz Yükle
Tekirdağ Yeni Haber
Son dakika haberleri cebinizde.
YÜKLE