İçeriğe geç
SON DAKİKA
SON DAKİKA

Çorlu`nun Cadde ve Meydanları Sevgiyle Aydınlanıyor

13/02/2026 Haber Merkezi 2 dk
Çorlu`nun Cadde ve Meydanları Sevgiyle Aydınlanıyor

Çorlu Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde kentin işlek cadde ve meydanlarını görsel bir şölene dönüştürdü. Tamamen belediyenin öz kaynaklarıyla hazırlanan dekoratif süslemeler, Çorlululardan tam not alırken şehrin simge noktaları, fotoğraf meraklılarının yeni uğrak merkezi oldu.

Kendi İmkânlarımızla, Kendi Emeğimizle

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek projenin mutfağına dikkat çekti. Süslemelerin dışarıdan satın alınmak yerine belediyenin kendi şantiyelerinde üretildiğini vurgulayan Başkan Sarıkurt, “Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz el ele verdi; kendi atölyelerimizde, kendi personelimizin yaratıcılığı ve emeğiyle bu güzel figürleri ortaya çıkardık. Çorlu’muzun kaynaklarını verimli kullanarak şehrimize estetik bir dokunuş yapmaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Fotoğraf Tutkunlarının Yeni Adresi

Atatürk Meydanı, Cumhuriyet Meydanı önemli caddelere yerleştirilen ışıklı kalpler, sevgi temalı figürler ve ışıklı süslemeler akşam saatlerinden itibaren kenti ışıl ışıl bir görünüme kavuşturdu. Özellikle gençler ve aileler, bu görsel şöleni ölümsüzleştirmek için hatıra fotoğrafları çektirerek sosyal medyada “#IşılIşılÇorlu” etiketiyle paylaşımlarda bulunuyor.