‘Otizmli Arkadaşın İçin Ne Yaptın?’ Temalı Kısa Film Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Tekirdağ Otizm ve Özel Bireyleri Destekleme Derneği iş birliğiyle düzenlenen; ortaokul öğrencilerimizin sevgi dolu yüreklerini ve yaratıcılıklarını ortaya koyduğu ‘Otizmli Arkadaşın İçin Ne Yaptın?’ temalı kısa film yarışması ödül töreni yapıldı. Çorlu Halk Eğitimi Merkezi 15 Temmuz Konferans Salonunda yapılan törene Çorlu Kaymakamı Niyazi Erten, Çorlu Belediye Başkan Vekili Gülistan Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Dr. Hüseyin Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çorlu Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü İlker Müjde, Tekirdağ Otizm ve Özel Bireyleri Destekleme Derneği Başkanı Aysel Ergüney ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.
Bu yıl ilki gerçekleştirilen ‘Otizmli Arkadaşın İçin Ne Yaptın?’ temalı kısa film yarışmasına toplam 14 eser katıldı. Her biri birbirinden kıymetli olan bu eserlerde öğrencileri, otizmli arkadaşlarının dünyasına nasıl ışık olduklarını çektikleri filmlerle seyircilere gösterdiler. Ardından dereceye giren eserler açıklandı. Dereceye giren eserlere protokol tarafından hediyeleri takdim edildi.
Program ‘Otizmli Arkadaşın İçin Ne Yaptın?’ temalı kısa film yarışmasına destek veren okul yöneticileri ile maddi destekleriyle katkı sunan Avrupa Serbest Bölge Müdürlüğü temsilcisi Sergen Yılmaz, Eurotec Mühendislik temsilcisi Bilginar Taş ve İndorama Ventures temsilcisi Gökçe İşler Çırpan’a teşekkür belgelerinin takdim edilmesiyle sona erdi.

