Dolar 40,3912
Euro 47,0429
Altın 4.349,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 30°C
Açık
Tekirdağ
30°C
Açık
Pts 31°C
Sal 32°C
Çar 34°C
Per 34°C

TEKİRDAĞ’DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ COŞKUSU

TEKİRDAĞ’DA DÜNYA TEMİZLİK GÜNÜ COŞKUSU
19/09/2024 12:02

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, çevre bilincini artırmak ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmak amacıyla Dünya Temizlik Günü kapsamında anlamlı bir etkinlik düzenliyor. Çocuklara yönelik çeşitli atölyelerin yer alacağı bu etkinlikte, geri dönüşümden doğa sevgisine kadar birçok önemli konu işlenecek.

Etkinlik, 21 Eylül 2024 Cumartesi günü Süleymanpaşa’daki Barış ve Özgürlük Parkı’nda gerçekleşecek. 13.00-16.00 saatleri arasında sürecek programda çocuklar, geri dönüşüm oyuncak tasarımları yapacak, çiçek dikme etkinlikleriyle doğayı tanıyacak ve eğitici görsel ve videolarla temizlik konusunda bilinçlenecek. Drama ve kukla tiyatrosu gibi sanatsal etkinliklerin de yer aldığı programda, temizlik temasına dikkat çekilecek.

Etkinlik süresince çocuklar, eğitici oyunlar oynayarak hem eğlenecek hem de çevre duyarlılığı kazanacak. Sürpriz hediyeler ve ikramlar da etkinlik boyunca katılımcıları bekliyor olacak.

Bu anlamlı etkinlikte, çocuklar hem öğrenip hem de keyifli vakit geçirme fırsatı bulacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Haber