ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKANI AKAY’A ZİYARET

ZİRAAT ODASI’NDAN BAŞKANI AKAY’A ZİYARET

Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcımız Cengiz Memiş de yer aldı. Çerkezköy Ziraat Odası Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Belediye Başkanımız Vahap Akay’ı ziyaret eden Çerkezköy Ziraat Odası Başkanı Ali Çolakoğlu, “31 Mart Pazar günü yapılan Yerel Seçimlerde yeniden Çerkezköy Belediye Başkanı seçildiğiniz için şahsınızda sizi ve ekibinizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Geçmiş iki dönemde olduğu gibi yeni dönemde de kentimiz için güzel ve faydalı çalışmalar yapacağınıza inanıyorum. Size ve ekibine başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı  Vahap Akay, “Çerkezköy Ziraat Odası Başkanımız Ali Çolakoğlu’na, Yönetim Kurulu Üyelerine ve Meclis Üyelerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. İnşallah yeni dönemde de kentimizdeki tüm kurumlar ile dayanışma içerisinde olarak hizmetler yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.