CANDAN YÜCEER: 15 TEMMUZ’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ

CANDAN YÜCEER: 15 TEMMUZ’DA ULAŞIM ÜCRETSİZ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında vatandaşlara ulaşım hizmetini ücretsiz bir şekilde sağlayacak. Vatandaşlar gün boyunca Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (TEKULAŞ) bünyesinde hizmet veren araçlara ücret ödemeden biniş yapacak.
Ücretsiz ulaşım hizmeti ile vatandaşların 15 Temmuz günü düzenlenecek etkinliklere rahat ve sorunsuz bir şekilde ulaşabilmeleri amaçlanıyor. Ücretsiz ulaşım hizmeti, özellikle şehir içi ulaşımın yoğun olacağı bu özel günde, vatandaşların etkinlik alanlarına ve diğer bölgelere kolayca erişim sağlayabilmesi açısından büyük bir kolaylık sunacak. TEKULAŞ otobüsleri, gün boyu kesintisiz olarak ücretsiz hizmet vererek, vatandaşların ulaşım ihtiyacını karşılayacak.
CANDAN BAŞKAN: “ŞEHİR İÇİ ULAŞIMI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN GEREKEN TÜM ÖNLEMLERİ ALDIK”
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde vatandaşlarımızın düzenlenecek etkinliklere kolayca ulaşabilmesi için toplu taşıma araçlarımızı ücretsiz hale getirdik. Amacımız, halkımızın gün boyunca ulaşım sıkıntısı yaşamadan, rahatça seyahat edebilmesidir. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, şehir içi ulaşımı kolaylaştırmak için gereken tüm önlemleri aldık. Tüm halkımıza huzurlu ve güvenli bir gün dilerim”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.