ERSİN BİLMEÇ MESLEKTE 30. YILINI MESLEKTAŞLARIYLA KUTLADI

ERSİN BİLMEÇ MESLEKTE 30. YILINI MESLEKTAŞLARIYLA KUTLADI

ERSİN BİLMEÇ MESLEKTE 30. YILINI MESLEKTAŞLARIYLA KUTLADI

Tekirdağ da uzun yıllardır gazetecilik yapan Ersin Bilmeç gazeteci meslektaşlarıyla yemekte bir araya geldi.

Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ersin Bilmeç Tekirdağ Süleymanpaşa da faal olarak görev yapan gazetecilerden bazılarıyla meslekte 30.yıl dolayısıyla verdiği yemekte bir araya geldi.

Yıllarını gazetecilik mesleğine adayan şehrin en eski gazetecilerinden olan kentin tanınmış ismi Ersin Bilmeç Mangal Döner Salon da verdiği öğle yemeğinde gazeteci meslektaşlarıyla bir araya geldi.

Tekirdağ Süleymanpaşa’nın ünlü mekânlarından Mangal Döner’de verilen kutlama yemeğine Ajans Tekirdağ İmtiyaz Sahibi Ruhan Yalçın, Tekirdağ Odak Haber İmtiyaz Sahibi Ferhat Akgün, 59 Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Erge, Tekirdağ Yeni Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Tayfun Bilmeç, Habertrak Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Serhat Yeşilipek ve HaberTrak Gazetesi yazarı Timuçin Çınar katıldılar.

Meslekte 30. yılını kutlayan gazeteci Ersin Bilmeç bu özel günümde beni yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.” Yıllar su gibi akıp geçiyor. Çok fazla olay yaşadık. Çok siyasetçi, iş insanı, STK temsilcisi, dernek başkanı, kulüp yöneticisi tanıdık. Şehrin her alanından her kesimden insana bir şekilde dokunduk. İyi ya da kötü mutlaka anılarımız var. Rabbim izin verirse daha da anı biriktirmeye devam edeceğim.”dedi.

Meslektaşları adına konuşan Gazeteci Ruhan Yalçın: “Ersin Ağabey inşallah daha çok seneler bu mesleğe hizmet verecek. Hepimizin çeşitli alanlarda onunla mutlaka anısı var. Anlatsak çok fazla hikâye çıkar. Bugün onunla burada olmaktan mutluluk duyduk. Kendisine sağlıklı daha nice yıllar dileriz.”dedi.

Güzel sohbet eşliğinde yenilen yemek sonrası günün anısına fotoğraf çekilmesiyle yemek sona erdi.

 

blankblank

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.