ERGENE DE GSB GENÇLİK YAZ OKULU FAALİYETLERİ BAŞLADI

ERGENE DE GSB GENÇLİK YAZ OKULU FAALİYETLERİ BAŞLADI

Gençlik Merkezimizde ailelerimizin evlatlarını gönül rahatlığıyla bırakabilecekleri, gençlerimizin de tatil günlerini eğlenceli ve öğretici etkinliklerle dolu dolu geçirebilecekleri bir yaz okulu hazırladık.

Program 11-14 yaş grubu ve 15-18 yaş grubu olmak üzere iki farklı yaş grubunda 6 gün süreyle uygulanacaktır. Faaliyetler içerisinde tanışma oyunları, sportif faaliyetler, gönüllülük faaliyetleri, değerler eğitimi, akıl ve zeka oyunları, halk oyunları, sabah sporu, sahne sırası sende tiyatro ve sinema, temel dini bilgiler, görsel sanatlar ve el sanatları, bilgi yarışması, günlük faaliyetleri ve aile buluşması gibi faaliyetler gerçekleştirilecektir.

1 Temmuz 1 Eylül 2024 tarihleri arasında yürütülecek programa Sağlık Mahallesi Spor Kompleksinde bulunan Mustafa ASLAN Gençlik Merkezine başvuru yaparak katılabilirsiniz.

Ergene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol DOĞRAMACI bir çok kategoride gerçekleşen GSB Spor Okulları ve GSB Engelsiz Spor Okulları ile GSB Gençlik Yaz Okulu faaliyetlerinin ücretsiz olduğunu, uzman kadrolar ve antrenörlerle gerçekleşecek bu faaliyetlere tüm gençlerimiz ve çocuklarımız katılabilir dediler.

Ergene Kaymakamı Kadir DUMAN İlçe genelini kapsayan ve bir çok branşta gerçekleşecek olan GSB Spor Okulları ve GSB Yaz okulu faaliyetleri arttırılarak devam ettiklerini, tüm gençlerimizi ve çocuklarımızı yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından eğlenceli bir zaman geçirmek, ilgi ve yeteneklerini keşfedebilmeleri için bu faaliyetlerimize bekliyoruz dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.