Namık Kemal yeni mezunlarını verdi

Namık Kemal yeni mezunlarını verdi

 
Tekirdağ’ın en köklü Liselerinden biri olan Tekirdağ Namık Kemal Anadolu Lisesi, okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenledi. Namık Kemal Anadolu Lisesi 325 mezun ile en çok mezun veren okul oldu.
 
Mezuniyet törenine Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut, Okul Müdürleri ve veliler katıldı.
Mezuniyet töreninde okul başarısı ile dereceye giren öğrencilere plaketlerini Tekirdağ Vali Yardımcısı Asalet Karabulut verdi.
Törende konuşan Tekirdağ Namık Kemal Anadolu Lisesi Müdürü Semih Seyran Çavuşoğlu, yeni mezunlar ile okulun 44 bin 850 öğrenci mezun olduğunu söyledi.
Namık Kemal Anadolu Lisesinin kaliteli öğrenciler yetiştirdiğine dikkat çeken Okul Müdür Çavuşoğlu, şunları kaydetti;” Namık Kemal Lisesi olarak amacımız,  Başöğretmenimiz GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ün hedef gösterdiği “Milletimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarma” yarışında kendini ifade edebilen, soran, sorgulayan, düşünen, düşündüğünü demokratik yollardan açıkça ifade edebilen, ülkesini ve insanlığı seven bireyler yetiştirmektir .  Herşey birbiriyle etkileşim içinde, artık sadece iyi bir seviyede matematik bilmek, birden fazla dili mükemmel konuşabilmek ya da psikoloji öğrenmek tek başına yeterli değil, tek kalıcı şey öğrenmeyi öğrenmek ve öğrendiğinizi yani  bilgiyi kullanabilmektedir.  Daima pozitif düşünerek İlimizde, Bölgemizde, Ülkemizde ve Dünyada çok önemli projelerin altındaki imzaların size ait olması bizi mutlu edecektir. Yolunuz bahtınız açık olsun.
Konuşmanın arından mezun olan 325 öğrenci temsili diplomalarını aldılar.  Temsili diploma töreninin arından  öğrenciler hep birlikte kep atarak  mezuniyeti kutladılar.