Dolar 36,2499
Euro 37,9616
Altın 3.389,33
BİST 9.836,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 7°C
Çok Bulutlu
Tekirdağ
7°C
Çok Bulutlu
Sal 4°C
Çar 4°C
Per 2°C
Cum 2°C

AHMET ÇETİN ÇERKEZKÖY TİCARET SANAYİ ODASI BAŞKANI OLDU

AHMET ÇETİN ÇERKEZKÖY TİCARET SANAYİ ODASI BAŞKANI OLDU
12/11/2022 20:16 | Son Güncellenme: 12/11/2022 20:25
A+
A-

AHMET ÇETİN ÇERKEZKÖY TİCARET ODASI BAŞKANI OLDU

Çerkezköy TSO Meslek Komitesi seçimlerinin gayri resmi sonuçlarına göre Sarı Liste ile seçime giren Ahmet Çetin kazandı. Rakiplerine toplamda fark atan Ahmet Çetin ÇTSO’nun yeni başkanı oldu.
Çerkezköy TSO (Ticaret ve Sanayi Odası) Meslek Komitesi seçimleri sona erdi. Seçimin galibi Sarı Liste ve Ahmet Çetin oldu. Ahmet Çetin, 15 meslek komitesinin 10 tanesini alarak toplamda 1005 oyla ÇTSO’nun yeni başkanı oldu. Rakipleri ise mavi liste 809, yeşil liste ise 461 oy aldı.

10 MESLEK KOMİTESİ SARI OLDU

Çerkezköy TSO seçimi sonuçlandı. Seçimlerden önce yapılan tahminler ortaya çıktı. Seçimin galibi favori aday Ahmet Çetin olurken, 10 meslek komitesini kazandı. Rakiplerinden yeşil liste 3 Meslek Komitesi alırken, Mavi liste sonuncu oldu ve 2 meslek komitesini kazandı.

HANGİ MESLEK KOMİTELERİ SARI OLDU

Seçim sonuçlarına göre 2-3-5-6-7-8-12-14 ve 15. grubu Sarı Liste ile Ahmet Çetin kazandı. Yeşil liste ile Ömer Karadeniz ise üç grup kazanırken 1-11 ve 4. grupları aldı. Seçimin sonuncusu olan Mavi Liste ile Rahmi Yılmaz ise 9 ve 13. Grupları aldı. Mavi listenin adayı Rahmi Yılmaz, kendi grubundan da çıkamayarak önümüzdeki dönemde meclis üyesi olamadı. 4. Gruptan seçime giren Yeşil Liste’nin adayı Ömer Karadeniz ise meclis üyesi oldu.

ÜÇ BİN 340 ÜYE OY KULLANDI

Seçim sonuçlarına göre toplamda 3 bin 340 oy kullanıldı. Sarı Liste Ahmet Çetin 1005 oy alırken, mavi liste 809 oy aldı. Seçimde mavi listeye oranla daha fazla meslek komitesi çıkaran yeşil liste ise 461 oy aldı.

Ahmet Çetin’in zaferini ilan etmesinin ardından, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Trakya Anadolu Lisesi’nin önünde Sarı Liste’nin coşkusu dakikalarca sürdü. Kutlamalarda bulunan Sarı Liste ekibinin lideri Ahmet Çetin, “Seçim bitti. Sarınında, yeşilinde, mavinin de başkanı olacağım. Herkesin başkanı olacağım. Adil olacağım. 12 Kasım 2022 son durak değil. Verdiğimiz sözleri unutmayacağız.”dedi.