Dolar 46,1552
Euro 53,3850
Altın 6.066,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 27°C
Açık
Tekirdağ
27°C
Açık
Cum 27°C
Cts 22°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Türkiye Barolar Birliği’nin 38. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti

Türkiye Barolar Birliği’nin 38. Olağan Genel Kurulu Gerçekleşti
08/12/2024 20:48

Türkiye Barolar Birliği’nin 38. Olağan Genel Kurulu, 7-8 Aralık 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Türkiye Barolar Birliği’nin 38. Olağan Genel Kurulu, 7-8 Aralık 2024 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirildi. Tekirdağ Barosu’nu temsilen Baro Başkanı Av. Egemen Gürcün ile Türkiye Barolar Birliği Delegelerimiz Av. Ertürk Karakaş, Av. Sedat Tekneci ve Av. Ahmet Rahman Metin katılım sağladı.

7 Aralık Cumartesi günü Genel Kurul’da yapılan konuşmalarda, hukuk devleti ilkesi, meslek sorunları, hukuk fakültelerinin yapısı, staj dönemi ve avukatlık mesleğinin geleceği gibi önemli konular ele alındı. Baro Başkanımız Av. Egemen Gürcün, bu kapsamda bir konuşma gerçekleştirerek Tekirdağ Barosu’nun görüşlerini dile getirdi.

Bugün yapılan seçimlerde, Av. R. Erinç Sağkan yeniden Türkiye Barolar Birliği Başkanlığına seçilirken, Tekirdağ Barosu Delegemiz Av. Ahmet Rahman Metin de TBB Disiplin Kurulu Üyesi olarak seçildi.

Tekirdağ Barosu olarak mesleğimizi, meslektaşlarımızı ve hukukun üstünlüğünü savunmaya devam edeceğimizi bir kez daha vurgular, seçim sonuçlarının Baromuza, adalet sistemimize ve mesleğimize hayırlı olmasını temenni ederiz.