Tekirdağ BüyükşehirBelediyesi hizmet binası önünde uzun süredir vatandaşlar ve belediye personeli için risk oluşturan kaldırım taşları kaldırılarak yerine özel beton uygulaması yapıldı.
Tekirdağ BüyükşehirBelediyesi hizmet binası önünde uzun süredir vatandaşlar ve belediye personeli için risk oluşturan kaldırım taşları kaldırılarak yerine özel beton uygulaması yapıldı.
Bir önceki dönem Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkanı Kadir Albayrak döneminde yapılan kaldırım taşlarının zamanla yerinden çıkması nedeniyle bölgede çok sayıda yaralanma meydana geldiği, bazı vatandaşlar ile belediye personelinin düşerek çeşitli şekillerde yaralandığı belirtildi.
Tekirdağ BüyükşehirBelediye Başkanı Candan Yüceer döneminde başlatılan çalışma kapsamında sorunlu taşlar sökülerek yerine esnek beton teknolojisi kullanılarak yeni bir yürüyüş alanı oluşturuldu. Uygulanan sistem sayesinde zeminin daha konforlu hale getirildiği ve yürüyüş sırasında ayaklarda rahatsızlık hissi oluşturmadığı ifade edildi.
Yapılan çalışmayla birlikte hem güvenliğin artırılması hem de belediye binası önündeki yaya ulaşımının daha rahat hale getirilmesi amaçlanıyor. Vatandaşlar, uzun süredir şikayet konusu olan kaldırım sorununun giderilmesinden memnuniyet duyduklarını dile getirdi.