Dolar 46,8040
Euro 53,5744
Altın 6.277,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 27°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
27°C
Parçalı Bulutlu
Cts 26°C
Paz 28°C
Pts 27°C
Sal 27°C

KADINLARA SANATLA FARKINDALIK ATÖLYESİ

KADINLARA SANATLA FARKINDALIK ATÖLYESİ
23/01/2026 18:25

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik farkındalık çalışmalarını sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik farkındalık çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Süleymanpaşa TEK Atölye’de, “Bu Yıl Kendim İçin Ne İstiyorum?” başlıklı Vizyon Pano Hazırlama Atölyesi düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ile Süleymanpaşa Kadın Danışma Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen atölye, Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğü Uzman Psikoloğu Meltem Şentürk’ün rehberliğinde 13 kadının katılımıyla yapıldı. Sanat terapisi temelli çalışmada, psikososyal güçlenme ve yıla iyi bir başlangıç teması ele alındı.

 

GELECEK BEKLENTİLERİNİ DEĞERLENDİRDİLER

Atölye kapsamında katılımcılar beden, sağlık, iç huzur, ilişkiler ve yaşam hedefleri gibi başlıklarda dergi görselleri ve çeşitli materyaller kullanarak kendi vizyon panolarını hazırladılar. Atölye sonunda, katılımcılar çalışmalarını değerlendirerek ihtiyaç ve beklentilerine dair farkındalık kazandılar.

Geçmiş yılı değerlendirme, ihtiyaç ve duygularını fark etme, geleceğe dair beklentilerini gözden geçirme olanağı bulan kadınlar, sanatla farkındalık geliştirirdiler.