Gündem

KIRSAL KALKINMA YATIRIM PROGRAMI HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANMAYA BAŞLADI

KIRSAL KALKINMA YATIRIM PROGRAMI HİBE SÖZLEŞMELERİ İMZALANMAYA BAŞLADI

Kırsal Kalkınma Yatırım Programı Çerçevesinde Yapılacak Desteklemeler Hakkında Tebliğ (Tebliğ No: 2026/9) kapsamında hibe desteği almaya hak kazanan üreticilerle hibe sözleşmeleri imzalanmaya başlandı.

Program kapsamında hayata geçirilecek projelere %65 oranında hibe desteği sağlanacak. Desteklerle kırsal alanda yatırımların artırılması, tarımsal üretimin geliştirilmesi ve üreticilerin yatırım süreçlerinin desteklenmesi hedefleniyor.

Hibe sözleşmelerinin imzalanması için son tarih, başvuru yapılan takvim yılının kasım ayının son iş günü olarak belirlenirken, destek kapsamında uygulanacak projelerin 2027 yılının haziran ayının son iş gününe kadar tamamlanması gerekiyor.

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet AKSOY, hibe sözleşmesi imzalayan üreticileri tebrik ederek yatırımlarının hayırlı ve bereketli olması temennisinde bulundu.

Tekirdağ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, kırsal kalkınmayı destekleyen ve tarımsal üretime katkı sağlayan yatırım programlarıyla üreticilerin yanında olmaya devam ediyor.

Tekirdağ Haberleri Artık Cebinizde!
Tekirdağ ve ilçelerindeki son dakika gelişmelerini, güncel haberleri ve önemli gelişmeleri Tekirdağ Yeni Haber mobil uygulamasından takip edin.
▶ Google Play'den Ücretsiz Yükle
Tekirdağ Yeni Haber
Son dakika haberleri cebinizde.
YÜKLE