Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Çetin, yeni dönem çalışmaları kapsamında 3. Meslek Grubu üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda sektörlerin ihtiyaçları, üyelerin beklentileri ve hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi.
Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nda meslek komitesi ve meclis üyeleri seçimlerinin ardından yeni dönemin yol haritasını belirlemek amacıyla istişare süreci başlatıldı. Bu kapsamda Başkan Ahmet Çetin, 3. Meslek Grubu üyelerini odada ağırladı.
Buluşmada, sektörlerin gelişimine katkı sağlayacak adımlar, iş dünyasının ihtiyaçları ve üyelere yönelik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yeni dönem projelerinin ortak akıl ve iş birliğiyle şekillendirilmesinin önemine dikkat çekildi.
“3 ilçe, 4 OSB, tek yürek” anlayışına vurgu yapan Çetin, üyelerin beklentilerini merkeze alan ve bölgenin ekonomik gelişimine katkı sunan projeler için tüm meslek gruplarıyla birlikte çalışacaklarını belirtti.
Çetin, “Yeni dönemde daha çok çalışmalı, daha fazla üretmeli ve üyelerimizin yanında daha güçlü şekilde yer almalıyız. Her meslek grubumuzun görüşü ve katkısı bizim için kıymetli. Ortak akıl ve güçlü iş birliğiyle Odamızın yeni dönemini hep birlikte daha ileriye taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.
İstişare süreci kapsamında, hafta içerisinde 15 meslek grubunun tamamının odada ağırlanacağı bildirildi. Toplantılarda sektörel gelişmeler, yenilikler, üyelerin karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alınacak; önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar ve projeler değerlendirilecek.