Marmaraereğlisi Süleyman Turgut Kırali Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Murat Deniz, 1-3 Ekim 2026 tarihleri arasında Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen eTwinning Yıllık Konferansı’nda Tekirdağ’ı ve ülkemizi temsil ediyor.
Avrupa genelinden eğitimcilerin bir araya geldiği eTwinning Yıllık Konferansı kapsamında; eğitimde dijital dönüşüm, yenilikçi öğretim yaklaşımları, dijital eğitim araçlarının etkin kullanımı ve uluslararası okul iş birliklerinin geliştirilmesine yönelik çalışmalar ele alınıyor.
Eğitim alanında uluslararası iş birliğini ve yenilikçi uygulamaları destekleyen konferans programında ayrıca eTwinning Avrupa Ödülleri Töreni düzenlenerek Avrupa genelinde yürütülen başarılı projeler ile eğitim alanında nitelikli çalışmalara imza atan öğretmenler bir araya geliyor.
Tekirdağ İl Millî Eğitim Müdürlüğü olarak, ilimizi ve ülkemizi uluslararası platformda temsil eden öğretmenimiz Murat Deniz’i tebrik ediyor, konferans kapsamında gerçekleştirilecek çalışmaların eğitim alanındaki iş birliklerinin geliştirilmesine katkı sağlamasını diliyoruz.