Tekirdağ’da hizmet sektörü, yem üretimi ve antrepoculuk alanlarında faaliyet gösteren Ergin Koçaş, Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanlığına aday olduğunu duyurdu. Koçaş, şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla üyelerin karar alma süreçlerinde daha fazla söz sahibi olmasını hedeflediğini söyledi.
Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanlığına adaylığını açıklayan iş insanı Ergin Koçaş, üretim ve ticaretten gelen bir ekiple yola çıktıklarını belirtti. Faaliyet gösterdiği firmanın bugün 90 kişiye istihdam sağladığını ifade eden Koçaş, yıllar içinde edindiği tecrübeyi borsanın gelişimi ve üyelerin yararına kullanmak istediğini söyledi.
“Üyelerimiz daha fazla söz sahibi olacak”
Koçaş, adaylık açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
“Bizler; genç, dinamik, üretimden ve ticaretten gelen bir ekip olarak yola çıkıyoruz. Amacımız yalnızca bir yönetim değişikliği gerçekleştirmek değil; üyelerimizin daha güçlü, daha etkin ve karar alma süreçlerinde daha fazla söz sahibi olduğu bir borsa anlayışını hep birlikte hayata geçirmektir.”
Göreve gelmeleri hâlinde alınacak her kararda borsanın ve üyelerin menfaatini önceleyeceklerini vurgulayan Koçaş, yönetim yaklaşımını şöyle anlattı:
“Şeffaf, katılımcı, ulaşılabilir ve sonuç odaklı bir yönetim anlayışıyla; üyelerimizin taleplerini dinleyen, sorunlarına çözüm üreten, üretimi ve ticareti destekleyen bir borsa için çalışacağız.”
Tekirdağ’ın üretim ve ticaret potansiyelini ileri taşımayı, borsanın hizmet kapasitesini geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Koçaş, açıklamasını “Adaylığımızın Tekirdağ’ımız, üyelerimiz ve Tekirdağ Ticaret Borsamız için hayırlı olmasını diliyorum” sözleriyle tamamladı.