Tevfik Keskin, Mersin İli Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kuzey Acarbaş ile bir araya gelerek süt üreticilerinin mevcut durumu ve sektörün geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen görüşmede, Mersin’de faaliyet gösteren süt üreticilerinin sahada karşılaştığı sorunlar, artan üretim maliyetleri ve sektörün öncelikli ihtiyaçları ele alındı. Üreticilerin emeğinin karşılığını alabilmesi ve süt üretiminin sürdürülebilirliğinin güvence altına alınması amacıyla hayata geçirilebilecek çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu
Görüşmenin ardından açıklamada bulunan Tevfik Keskin, süt üreticilerinin yanında olmaya devam edeceklerini belirterek birlikler arasındaki iş birliği ve dayanışmanın önemine dikkat çekti.
Keskin, “Üreticilerimizin emeğinin karşılığını aldığı, üretimde sürdürülebilirliğin sağlandığı ve süt sektörümüzün daha güçlü bir yapıya kavuştuğu bir gelecek için birliklerimizle iş birliği ve dayanışma içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.
Tevfik Keskin ayrıca, üreticiler adına yürüttüğü çalışmalar ve görüşmede paylaştığı değerli değerlendirmeler dolayısıyla Mersin İli Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Kuzey Acarbaş’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.