Milli Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Kırmızı Rehberlik Araştırma Merkezinde Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Kırmızı Rehberlik Araştırma Merkezinde Öğretmenler Kurulu Toplantısına Katıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Kırmızı, 2026-2027 eğitim-öğretim yılı sene başı çalışmaları kapsamında Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğünü ziyaret ederek Öğretmenler Kurulu Toplantısına katıldı.

Toplantıda, yeni eğitim – öğretim döneminde yürütülecek çalışmalar, rehberlik ve özel eğitim faaliyetleri ile planlanan projeler, Milli Eğitim Bakanlığının vizyonu doğrultusunda Maarif Modeli’ne uygun öğrenci profilinin yetiştirilmesi ve Maarif Modeli Ebeveyn Okulu konuları ele alındı.

Öğretmenlerin görüş ve önerilerini dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Fahri Kırmızı, toplantı sonunda çalışmalarından dolayı okul yöneticilerine ve tüm öğretmenlere teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

Tekirdağ Haberleri Artık Cebinizde!
Tekirdağ ve ilçelerindeki son dakika gelişmelerini, güncel haberleri ve önemli gelişmeleri Tekirdağ Yeni Haber mobil uygulamasından takip edin.
Google Play'den Ücretsiz Yükle
Tekirdağ Yeni Haber
Son dakika haberleri cebinizde.
YÜKLE