Gündem

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’dan Hülya Çetin’e Ziyaret

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan’dan Hülya Çetin’e Ziyaret

CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanı Ozan Varan, Süleymanpaşa Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin’i ziyaret etti. Görüşmede Süleymanpaşa için yürütülecek çalışmalar ve yeni döneme ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kent Konseyi Başkanı Hülya Çetin, Ozan Varan’a teşekkür ederek yeni görev döneminde başarılar diledi.

Çetin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“CHP Süleymanpaşa İlçe Başkanımız Sayın Ozan Varan’ın nazik ziyaretinden büyük memnuniyet duydum. Kendisine teşekkür ediyor, çıktığı yeni yolda gönülden başarılar diliyorum. Süleymanpaşa’mız için ortaya koyacağı çalışmaları ve yeni dönem yolculuğunu destekliyorum.”

“Birlik ve ortak akılla güzel çalışmalar yapılacak”

İlçeye yönelik hizmetlerde birlik, dayanışma ve ortak aklın önemini vurgulayan Hülya Çetin, Süleymanpaşa için güzel çalışmaların hayata geçirileceğine inandığını belirtti.

Çetin, Ozan Varan’a yeni dönemde başarılar dileyerek yolunun açık olması temennisinde bulundu.

Tekirdağ Haberleri Artık Cebinizde!
Tekirdağ ve ilçelerindeki son dakika gelişmelerini, güncel haberleri ve önemli gelişmeleri Tekirdağ Yeni Haber mobil uygulamasından takip edin.
Google Play'den Ücretsiz Yükle
Tekirdağ Yeni Haber
Son dakika haberleri cebinizde.
YÜKLE