Kınalı-Malkara Otoyolu Projesi kapsamında Tekirdağ’da yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Süleymanpaşa ilçesine bağlı İnecik Mahallesi’nde yaklaşık 6 ay önce kurulan ilk şantiyede dolgu çalışmaları sürerken, projenin ikinci şantiyesi Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin hemen yakınında kurulmaya başlandı.
Kınalı-Malkara Otoyolu projesinde Tekirdağ etabındaki çalışmaların hız kazanması bekleniyor. Süleymanpaşa ilçesi İnecik Mahallesi’nde kurulan ilk şantiyede yaklaşık 6 aydır sürdürülen dolgu çalışmalarının ardından, projenin farklı noktalarında da hazırlıklar başladı.
İkinci Şantiye Şehir Hastanesi Yakınına Kuruluyor
Süleymanpaşa’da Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin hemen yakınında oluşturulan ikinci şantiye alanında prefabrik yapıların kurulumu başladı. Şantiye alanındaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından yol yapım çalışmalarının bu bölgede de hızlı bir şekilde başlaması planlanıyor.
Proje kapsamında özellikle Yağcı ve Nusratlı mahalleleri arasında yer alan viyadük geçişinde yapılacak çalışmaların da kısa süre içerisinde hız kazanması bekleniyor.
İkinci şantiyenin devreye girmesiyle birlikte Kınalı-Malkara Otoyolu’nun Tekirdağ güzergâhında çalışmaların daha geniş bir alana yayılması ve yapım sürecinin hızlandırılması hedefleniyor.
Yetkililerin saha çalışmalarını sürdürdüğü bölgede, şantiye alanındaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından yol ve viyadük imalatlarının başlaması bekleniyor.