Dolar 46,4627
Euro 53,2248
Altın 6.260,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
28°C
Parçalı Bulutlu
Paz 29°C
Pts 28°C
Sal 28°C
Çar 29°C

Başkan Sarıkurt “Yaşayan Çınarlar” ile Babalar Günü Programında Bir Araya Geldi

Başkan Sarıkurt “Yaşayan Çınarlar” ile Babalar Günü Programında Bir Araya Geldi
22/06/2026 14:29

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Babalar Günü vesilesiyle Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen özel programda kentin asırlık çınarlarıyla buluştu.

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Babalar Günü vesilesiyle Yaşayan Çınarlar Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen özel programda kentin asırlık çınarlarıyla buluştu. Oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde geçen etkinlikte Başkan Sarıkurt, ulu çınarların Babalar Günü’nü kutlayarak onlarla uzun uzun sohbet etti.

Çorlu Belediyesi, hayat tecrübeleriyle topluma ve geleceğe ışık tutan kıymetli büyükleri bu anlamlı günde de yalnız bırakmadı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirilen ve ulu çınarların keyifle vakit geçirdiği Yaşayan Çınarlarımız Sosyal Tesisleri, bu kez çok özel bir Babalar Günü kutlamasına ev sahipliği yaptı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un katılımıyla düzenlenen sürpriz programda, tesisten faydalanan kıymetli büyükler için pasta kesildi ve karanfiller takdim edildi.

Sıcacık Bir Gönül Köprüsü

Programda, ulu çınarlarla tek tek ilgilenen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, büyüklerin hayat tecrübelerini ve anılarını dinledi. Şehrin dünü, bugünü ve yarını üzerine yapılan samimi sohbetler, tesiste duygu dolu ve neşeli anların bir arada yaşanmasını sağladı.

Başkan Sarıkurt: “Onların Gölgesinde Huzur Buluyoruz”

Buluşmanın ardından anlamlı bir mesaj yayınlayan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, babaların aile ve toplum hayatındaki birleştirici rolüne vurgu yaparak, “Yaşayan Çınarlarımız Sosyal Tesislerimizde, tecrübeleriyle her zaman yolumuzu aydınlatan kıymetli büyüklerimizle Babalar Günü vesilesiyle düzenlenen bu özel programda bir araya gelmekten büyük bir onur ve mutluluk duydum.

Bizlere sevgiyi, fedakârlığı, karşılıksız emeği ve her koşulda dik durmayı öğreten, gölgesinde huzur bulduğumuz tüm büyüklerimizin Babalar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Bu anlamlı günde bizlerle bir arada olan, hayat tecrübeleriyle geleceğimizi inşa etmemize, kararlarımıza katkı sunan tüm çınarlarımıza şükranlarımı sunuyor; hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum.” dedi.

Yaşayan Çınarlarımız Sosyal Tesisleri sakinleri de kendilerini unutmayarak bu özel günde yanlarında olan ve her zaman desteklerini hissettiren Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt`a ve Çorlu Belediyesi ekiplerine teşekkürlerini iletti. Program, çekilen anı fotoğrafları ile ölümsüzleştirildi.