İçeriğe geç
SON DAKİKA
MARMARAEREĞLİSİ

MARMARAEREĞLİSİ HALKI GELENEKSEL HIDIRELLEZ PİKNİĞİNDE BULUŞTU

11/05/2026 Haber Merkezi 2 dk
MARMARAEREĞLİSİ HALKI GELENEKSEL HIDIRELLEZ PİKNİĞİNDE BULUŞTU

Marmaraereğlisi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Hıdırellez Şenliği, bu yıl da yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. Türkmenli Türbeler Mevkii’nde düzenlenen şenlikte vatandaşlar aileleriyle birlikte bir araya gelerek baharın gelişini piknik yapıp keyifli anlar yaşayarak kutladı.

Doğayla iç içe geçen günde, meydanı dolduran kahkahalar, samimi sohbetler ve paylaşılan güzel anlar şenliğe ayrı bir renk kattı. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı etkinlikte vatandaşlar hem baharın bereketini hem de Hıdırellez’in neşesini hep birlikte yaşadı.

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından etkinlik alanına gelen vatandaşların günü daha konforlu ve keyifli geçirebilmesi adına Türbeler Mesire Alanı’nda sınırsız Wi-Fi hizmeti, mobil tuvalet, ikram aracı ve mangal ateşi desteği sağlandı. Vatandaşlar sunulan hizmetlerden memnuniyet duyduklarını ifade ederek belediyeye teşekkür etti.

Şenliğe katılan Mustafa Onur Bozkurter, piknik alanını gezerek hemşehrileriyle tek tek sohbet etti, taleplerini dinledi ve vatandaşlarla yakından ilgilendi. Aynı zamanda Anneler Günü dolayısıyla alandaki annelerin gününü kutlayan Başkan Bozkurter, günün anısına çiçek hediye ederek vatandaşlarla renkli ve samimi anlar yaşadı.

Etkinlikte konuşma yapan Mustafa Onur Bozkurter, alanı dolduran vatandaşların Hıdırellez coşkusunu paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Bugün burada aileleriyle birlikte bir araya gelen tüm hemşehrilerimizin keyifli ve huzurlu vakit geçirmelerini diliyorum. Alanı dolduran yüzlerce vatandaşımızın baharın bereketini ve Hıdırellez’in güzelliğini doyasıya yaşamasını temenni ediyorum. Aynı zamanda sevgileri ve emekleriyle hayatımıza değer katan tüm annelerimizin Anneler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. ” ifadelerini kullandı.