İçeriğe geç
SON DAKİKA
SON DAKİKA

Tekirdağ’da “Dünya Öykü Günü” Coşkusu

12/02/2026 Haber Merkezi 1 dk
Tekirdağ’da “Dünya Öykü Günü” Coşkusu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Kent Konseyi iş birliğinde “Dünya Öykü Günü” kapsamında düzenlenen “Tekirdağ Öykü Günleri Buluşması – 1” etkinliği, 14-15 Şubat 2026 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Zübeyde Hanım Parkı Tek Kafe’de (Tarihi Süleymanpaşa Belediye Binası Yanı – Taş Kafe) yapılacak programda edebiyatseverler bir araya gelecek. İki gün sürecek etkinlikte hem imza günü hem de öykü anlatımları yer alacak.

Programın açılış konuşmalarını Hamdiye Özer Okudan, İhsan Tevfik Kırca ve Tuncay Dağlı yapacak. Etkinlik kapsamında 11.00-14.00 saatleri arasında kitap imza programı, 14.00-17.00 saatleri arasında ise öykü anlatımı gerçekleştirilecek.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’in destekleriyle düzenlenen etkinlik, kentin kültür ve sanat hayatına katkı sunmayı amaçlıyor. Dünya Öykü Günü dolayısıyla gerçekleştirilecek buluşmaya tüm edebiyat tutkunları davet edildi.