Dolar 46,1189
Euro 53,3654
Altın 6.368,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
28°C
Parçalı Bulutlu
Pts 26°C
Sal 26°C
Çar 26°C
Per 26°C

Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı – Zanlı Suçunu İtiraf Etti

Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı – Zanlı Suçunu İtiraf Etti
09/01/2026 22:57

Serkan Eriş’in Annesinin Öldürülmesiyle İlgili Soruşturmada Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan ve kentte büyük yankı uyandıran cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Serkan Eriş’in Annesinin Öldürülmesiyle İlgili Soruşturmada Çarpıcı Detaylar Ortaya Çıktı

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan ve kentte büyük yankı uyandıran cinayetle ilgili yürütülen soruşturmada dikkat çeken gelişmeler yaşandı. Süleymanpaşa Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Serkan Eriş’in annesi Binnaz Eriş’in yaşamını yitirdiği olayda, cinayetin faili olduğu öne sürülen kadın şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu kabul ettiği öğrenildi.

Hürriyet Mahallesi’nde bulunan evde çıkan yangın ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ekipler, yaptıkları incelemede yaşlı kadının bıçaklanarak öldürüldüğünü, ardından delilleri yok etmek amacıyla evin ateşe verildiğini belirledi. Bunun üzerine Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı bir çalışma başlattı.

Güvenlik kameralarının mercek altına alındığı soruşturmada, maktulün akrabası olan İ.Ç. ile eşi C.Ç. şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgilere göre, İ.Ç.’nin ifadesinde cinayeti işlediğini itiraf ettiği, olay sonrası evde bulunan yüksek miktardaki altını alarak bozdurduğu ve elde edilen parayı eşinin banka hesabına aktardığı öne sürüldü.

Şüphelinin, cinayetin ardından günlük yaşamına devam eder gibi davranarak çocuğunu okuldan aldığı, daha sonra tekrar olay yerine dönüp maktulün cansız bedenini kolonya dökerek ateşe verdiği belirlendi. Yangının bu şekilde çıkarıldığı ifade edildi.

Ayrıca zanlının, olaydan sonra çevredeki vatandaşlara ve yakınlarına üzüntü görüntüsü vererek gözyaşı döktüğü, bu tutumun soruşturma dosyasında dikkat çekici bir ayrıntı olarak yer aldığı öğrenildi. Binnaz Eriş’e ait cep telefonunun ise Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi civarında bir çöp kutusu yakınında bulunduğu bildirildi.

Gözaltındaki şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayla ilgili soruşturmanın tüm yönleriyle sürdüğü kaydedildi.