Mandacı Altınova’da Vatandaşlarla Buluştu

Süleymanpaşa’da AK Parti İlçe Başkanı Nusret Mandacı, teşkilat mensupları ve mahalle başkanıyla birlikte Altınova Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.
Süleymanpaşa’da AK Parti İlçe Başkanı Nusret Mandacı, teşkilat mensupları ve mahalle başkanıyla birlikte Altınova Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle ziyaretleri kapsamında Malkaralılar ve Karayolları Kıraathaneleri de ziyaret edildi.
Mandacı, Altınova Mahallesi sakinleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde yerel konular, mahalle talepleri ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Vatandaşların sorun ve önerilerini dinleyen Mandacı, çözüm odaklı çalışmaların süreceğini ifade etti.
Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından Mandacı ve beraberindekiler, mahalle halkına gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. Ziyaretlerin ilerleyen günlerde de farklı mahallelerde devam edeceği belirtildi.





