Dolar 41,0253
Euro 47,8544
Altın 4.455,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
28°C
Az Bulutlu
Sal 28°C
Çar 28°C
Per 29°C
Cum 30°C

Başkan Sarıkurt, Şeyhsinan ve Hürriyet Mahallelerindeki Çalışmaları İnceledi

Başkan Sarıkurt, Şeyhsinan ve Hürriyet Mahallelerindeki Çalışmaları İnceledi
26/08/2025 16:45

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Erdin Eral, Çorlu Belediye Meclis Üyeleri Reagip Gamze Üntürk ve Volkan Çetiner ile birlikte, Şeyhsinan ve Hürriyet Mahallelerinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Denetimlerde, vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefleyen projelerin son durumları hakkında detaylı bilgiler alındı.

İlk olarak Şeyhsinan Mahallesi’ne giden Başkan Sarıkurt; Cemal Gürsel Bulvarı, Özgürler Caddesi, Kıvanç Evler Caddesi ve Akyel Sokak’taki çalışmaların ilerleyişini kontrol etti. Yetkililerden projelere ilişkin güncel bilgileri alan Sarıkurt, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

Ardından Hürriyet Mahallesi’ne geçen Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Sancak Caddesi’ndeki çalışmaları gözlemledi. İncelemelerin ardından, bölgede bulunan Lavanta Kadın Eğitim Merkezi de ziyaret edildi. Ziyaretler sırasında mahalle sakinleri ve gençlerle bir araya gelen Başkan Sarıkurt, günün anısına hatıra fotoğrafları çektirdi.

Başkan Sarıkurt, “Şehrimiz ve mahallelerimiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bu projeler, hem altyapımızı güçlendirecek hem de vatandaşlarımızın yaşam konforunu artıracaktır.” dedi.

Haber