Dolar 46,0408
Euro 53,0791
Altın 6.409,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 27°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
27°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 27°C
Paz 27°C
Pts 26°C

BAŞKAN BOZKURTER YAPTIĞI TEMATİK PARKLARLA TAKDİR TOPLUYOR

BAŞKAN BOZKURTER YAPTIĞI TEMATİK PARKLARLA TAKDİR TOPLUYOR
24/07/2025 17:31

Mehmet Akif Ersoy Parkı Yenilendi, Survivor Temasıyla Yeni Nesil Bir Yaşam Alanına Dönüştü Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’in vizyoner yönetimiyle ilçenin çehresi değişiyor.

Mehmet Akif Ersoy Parkı Yenilendi, Survivor Temasıyla Yeni Nesil Bir Yaşam Alanına Dönüştü

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter’in vizyoner yönetimiyle ilçenin çehresi değişiyor. Her mahalleye özel olarak tasarlanan tematik park projeleri, vatandaşların beğenisini toplarken yaşam kalitesine de doğrudan katkı sağlıyor.

Bu kapsamda son olarak Bahçelievler Mahallesi’nde baştan sona yenilenen Mehmet Akif Ersoy Parkı, “Survivor” temalı parkuruyla çocuklar için hem eğlenceli hem öğretici bir oyun alanına dönüştü. Açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşen park, aynı zamanda her yaş grubuna hitap eden çok yönlü donatılarla dikkat çekiyor.

Parkta çocukların bedensel gelişimine katkı sunacak şekilde tasarlanmış Survivor temalı oyun gruplarının yanı sıra, gençler için voleybol ve futbol sahaları, yetişkinler için ise açık hava spor aletleri bulunuyor. Dinlenme alanları ve özenle yapılan peyzaj düzenlemeleriyle birlikte park, hem spor hem de sosyal yaşam için yeni bir merkez niteliği taşıyor.

Açılış töreninde konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, “Çocuklarımızın güvenle oyun oynayabileceği, gençlerimizin spor yapabileceği, ailelerimizin keyifle vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak en öncelikli hedeflerimizden biri. Her mahallemize farklı konseptte parklar kazandırarak Marmaraereğlisi’ni daha yaşanabilir, daha sosyal bir kent haline getirmeye kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Yenilenen yüzüyle Mehmet Akif Ersoy Parkı, kısa sürede mahallenin ve Marmaraereğlisi’nin en çok ziyaret edilen noktalarından biri haline geldi. Başkan Bozkurter’in çocuklara yönelik hayata geçirdiği tematik park projeleri, sosyal belediyecilik anlayışının başarılı örneklerinden biri olarak takdir topluyor.