Dolar 39,8620
Euro 46,9765
Altın 4.274,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 28°C
Açık
Tekirdağ
28°C
Açık
Cts 30°C
Paz 32°C
Pts 32°C
Sal 30°C

ZABITA EKİPLERİNDEN ÇEVRE KİRLİLİĞİ DENETİMİ

ZABITA EKİPLERİNDEN ÇEVRE KİRLİLİĞİ DENETİMİ
04/07/2025 17:11

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, il genelinde belirlenen alanların dışında moloz, hafriyat ve benzeri atıkları dökenlere göz açtırmıyor.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, çevreyi koruma ve kent estetiğini sağlama hedefi doğrultusunda önemli bir denetime imza attı. İl genelinde hafriyat toprağı ile inşaat/yıkıntı atıklarının usulüne uygun toplanması, geçici olarak biriktirilmesi, taşınması ve bertaraf edilmesi faaliyetleri kapsamlı şekilde denetlendi.

 

Zabıta ekipleri tarafından, izinli depolama sahaları dışında rastgele dökülen atıklarla ilgili sahada gerçekleştirilen sıkı kontrol ve denetimlerle çevre kirliliğinin önüne geçilmesi amaçlandı. Öte yandan vatandaşlardan da çevreye duyarlı olmaları ve atıkların izinli alanlara dökülmesi konusunda hassasiyet göstermeleri istendi.

ETİKETLER: , , ,
Haber