MASAL GİBİ BİR DÜĞÜN: İREM VE EYÜP HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Tekirdağ, hafta sonu görkemli bir düğüne ev sahipliği yaptı. İrem Dülger ve Eyüp Yeşil, aileleri ve sevdiklerinin katılımıyla düzenlenen muhteşem bir törenle dünya evine girdi.
Düğün, 29 Haziran 2025 Pazar günü Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Baştan sona büyük bir özenle hazırlanan organizasyon, davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Salonun şık dekorasyonu, göz alıcı çiçek süslemeleri ve romantik atmosferi büyük beğeni topladı.
Genç çift, alkışlar ve sevgi dolu bakışlar eşliğinde salona giriş yaptı. Dansları ve mutluluklarıyla adeta büyülediler. Gecede duygu dolu anlar kadar, eğlence de bir an olsun eksik olmadı. Davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlenirken, çiftin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.
Düğün öncesinde 27 Haziran Cuma akşamı 100. Yıl Kent Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kına gecesi de en az düğün kadar renkli ve coşkulu geçti. Kına gecesinde gelenekler yaşatılırken, samimi ve sıcak ortam davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.
Genç çiftin aileleri, Müzeyyen & Ercan Dülger ile Nuran Yeşil, bu özel günde yanlarında olan tüm dostlarına ve akrabalarına teşekkür ederek, “Bu anlamlı günümüzde bizimle birlikte olarak sevincimize ortak olan, iyi dilekleriyle yanımızda olan herkese minnettarız” mesajını iletti.
İrem ve Eyüp’e Tekirdağ Yeni Haber ailesi olarak ömür boyu mutluluklar diliyoruz.