Dolar 39,6813
Euro 45,6963
Altın 4.294,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 29°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
29°C
Parçalı Bulutlu
Per 28°C
Cum 30°C
Cts 26°C
Paz 26°C

Malkara Korudağ RES Projesi İmar Planı Askıya Çıktı

Malkara Korudağ RES Projesi İmar Planı Askıya Çıktı
20/06/2025 16:22

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 11 Haziran 2025 tarihinde onaylanan “Tekirdağ İli, Malkara İlçesi, Korudağ RES Şalt Alanı ve İdari Merkez Amaçlı 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve İlavesi (NİP-591094325) ile 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği ve İlavesi (UİP-591094324)”, 20 Haziran 2025 tarihi itibariyle askıya çıkarıldı.

Söz konusu planlar, Tekirdağ Valiliği Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü hizmet binasında ve resmi web sitesinde vatandaşların bilgisine sunuldu. İlgili imar planlarına ve raporlarına, İl Müdürlüğü’nün duyurular bölümünden ulaşılabiliyor.

Planlara ilişkin itirazların, yasal süre içinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’ne yazılı olarak yapılması gerekiyor.

Vatandaşların, bölgedeki plan değişiklikleriyle ilgili bilgi edinmeleri ve varsa itirazlarını süresi içinde iletmeleri önem taşıyor.

Haber