Dolar 39,2726
Euro 44,9504
Altın 4.239,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 30°C
Açık
Tekirdağ
30°C
Açık
Cum 29°C
Cts 27°C
Paz 28°C
Pts 28°C

CANDAN BAŞKAN BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI

CANDAN BAŞKAN BÜYÜKŞEHİR AİLESİYLE BAYRAMLAŞTI
04/06/2025 18:50

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, Kurban Bayramı öncesi büyükşehir belediyesi hizmet binasında düzenlenen programda Büyükşehir ve TESKİ çalışanları ile bayramlaştı.

 

Bayramlaşma töreninde Büyükşehir ve TESKİ çalışanlarına hitap eden Başkan Yüceer, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak çok büyük bir aile olmanın önemine vurgu yaptı. Coşkulu atmosferde gerçekleşen buluşmada, Başkan Yüceer’in içten konuşması büyük alkış aldı.

 

CANDAN BAŞKAN: “SİZLER BENİM ÇEKİRDEK AİLEMSİNİZ “

 

Belediye hizmetlerinde dayanışmanın önemine dikkat çeken Başkan Yüceer, personeline duyduğu güveni şu sözlerle vurguladı:

“Alnımız açık, boynumuz dik bir şekilde bu şehirde dolaşabiliyorsak, vatandaşın karşısına çıkabiliyorsak, bu sizin emeğinizle mümkün. Her geçen gün daha çok çalışan, daha büyük bir aile oluyoruz. Sizler benim çekirdek ailem gibisiniz ve bu aileyle gurur duyuyorum. Tekirdağ’ın dört bir yanında, alın teriyle büyük bir özveriyle çalışan siz kıymetli yol arkadaşlarım iyi ki varsınız. Bu zorluğu kolaylaştırdığınız için hepinize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

“HEP BİRLİKTE BU ŞEHRİ ÇOK SEVİYORUZ”

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer konuşmasında, “Bayramlar, dayanışmayı ve paylaşmayı pekiştirdiğimiz en özel günlerimizdir. Elbette belediyecilik zor bir iştir. Belediyecilik, siyaset üstü bir bakış açısıyla yapılması gereken bir hizmet alanıdır. Bizler de bu anlayışla sorunların ortadan kalkacağına inanıyoruz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak bayram hazırlıklarımızı tamamladık. Herkes tatildeyken, biz görevimizin başında olacağız. Bunun bilincindeyiz. Mezbahalardan ulaşıma, mezarlıklardan sosyal desteklere kadar her alanda hazırlıklarımızı yaptık. Tek bir amacımız var: Tekirdağ’ın sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir bayram geçirmesi. Dayanışma, paylaşma ve kardeşlik gibi değerleri, bizler günlük çalışma hayatımıza da taşıyarak, el ele, omuz omuza vererek Tekirdağ’da daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak, hemşehrilerimize daha iyi bir yaşam kalitesi sunmak için çalışmalarımıza hep birlikte devam edeceğiz. Bu zorluğu benim için kolaylaştırdığınız, bana yol arkadaşlığı yaptığınız, bana böyle güzel bir aile sunduğunuz için her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Size inanıyorum. Büyükşehir’e inanıyorum. Ama en çok Tekirdağ’a inanıyorum. Hep birlikte çok seviyoruz bu şehri, değil mi?

 

“HEPİNİZE İYİ BAYRAMLAR DİLİYORUM”

Birçoğunuzla bunu konuştuk: Lütfen hizmet ederken şu gerçeği hiç unutmayalım Biz aslında kendimize hizmet ediyoruz. O yollar, kaldırımlar, altyapı-üstyapı projeleri; hepsi annemize, babamıza, çocuklarımıza, memleketimize ve geleceğimize yapılan hizmetlerdir. Bu gerçeği unutmadan yolumuza devam edelim. İnşallah daha güzel, sorunları daha az, daha yaşanabilir bir Tekirdağ’da nice bayramlarda buluşmak dileğiyle. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Kurban Bayramınız kutlu olsun. Sağ olun, var olun” dedi.

 

Törenin ardından Büyükşehir ve TESKİ çalışanları ile tek tek bayramlaşan Başkan Yüceer çalışanlarla hatıra fotoğrafları çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber