Dolar 39,1395
Euro 44,5904
Altın 4.220,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 26°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
26°C
Parçalı Bulutlu
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Başkan Sarıkurt, Kilikadılılar Derneği`nin Geleneksel Bahar Pikniğine Katıldı

Başkan Sarıkurt, Kilikadılılar Derneği`nin Geleneksel Bahar Pikniğine Katıldı
02/06/2025 14:50

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Kilikadılılar Derneği tarafından bu yıl 15. kez düzenlenen geleneksel bahar pikniğine katılarak hemşehrilerle bir araya geldi. Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nda gerçekleşen piknik, birlik ve beraberliğin güzel bir örneğini sergiledi.

Birlik ve Beraberlik Mesajları

Başkan Sarıkurt, piknik alanına gelişiyle birlikte yoğun ilgiyle karşılandı. Alandaki Kilikadılılar Derneği üyeleri ve vatandaşlarla tek tek selamlaşan Sarıkurt, bol bol sohbet etme imkânı buldu. Etkinlikte yaptığı konuşmada, bu tür organizasyonların önemine vurgu yapan Başkan Sarıkurt, “Hemşehrilerimizle bir araya gelmekten, onların sıcaklığını hissetmekten her zaman büyük mutluluk duyuyorum. Kilikadılılar Derneği’mizin geleneksel bahar pikniği, bizleri bir araya getiren, dostlukları pekiştiren çok güzel bir etkinlik. Bu tür buluşmalar, birlik ve beraberliğimizi güçlendiriyor, kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatmamıza yardımcı oluyor.” dedi.

Halkla İç İçe Bir Gün

Pikniğe katılanlar, Ulaş Çamlık Mesire Alanı’nın doğal güzelliğinde, mangal keyfi yaparak, oyunlar oynayarak ve sohbet ederek keyifli bir gün geçirdi. Çocuklar için de çeşitli eğlenceli aktivitelerin düzenlendiği piknik, katılımcılardan tam not aldı. Başkan Sarıkurt, gün boyunca vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Kilikadılılar Derneği yöneticileri de Başkan Sarıkurt’a katılımlarından dolayı teşekkürlerini iletti. Geleneksel hâle gelen bahar pikniğinin önümüzdeki yıllarda da devam edeceği kaydedildi.

Haber