Hacı Ramazan Yadigar Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tekirdağ’ın sevilen isimlerinden Hacı Ramazan Yadigar, dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı. Gerçekleştirilen cenaze törenine birçok önemli isim ve sevenleri katıldı.
Cenazeye, TBMM Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Tekirdağ Kurucu Büyükşehir Belediye Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ömer Faruk Karaküçük, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş, AK Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı M. Nusret Mandacı, birlikte Milli Görüş çizgisinde çalıştığı arkadaşları, eski Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen, aile yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Hacı Ramazan Yadigar, hayatı boyunca dini ve toplumsal çalışmalarda aktif görev almış, özellikle Milli Görüş camiasında örnek kişiliğiyle tanınmıştı. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.