Kırsal Mahallelerde Hizmet Devam Ediyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara yönelik ziyaretlerini sürdürürken vatandaşların taleplerini de bir bir yerine getirmeye devam ediyor.
Kırsal mahallelerde toplantılar düzenleyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, toplantılarda çözüm odaklı yaklaşımı ile gönülleri fethederken sözlerinin sadece sıralanmış kelimelerden olmadığını yaptığı hizmetlerle gösteriyor.
NUSRATLI VE FERHADANLI MAHALLELERİNDE BOYA VE BADANA ÇALIŞMALARI YAPILDI
Son olarak Nusratlı ve Ferhadanlı Mahallesi sakinlerinin taleplerini dinleyen Başkan Nallar, kırsal mahalle sakinlerinin muhtarlık ve belediyeye ait alanlarda boya badana yapılması taleplerinini yerine getirilmesini sağladı.
NUSRATLI MAHALLE MUHTARI ŞERİF KAÇAR: “BU HİZMETLERİ BENİM MAHALLEME KADAR GETİREN SÜLEYMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANIMIZ VOLKAN NALLAR’A ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM”
Yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Nusratlı Mahalle Muhtarı Şerif Kaçar; “Mahallemizde 4 günden beri devam eden badana ve temizlik çalışmaları var. Kışın sobanın isinden dolayı çok kötü olan kahvemizin içini temizlediler. Dışarıda hava şartlarından dolayı boyaları dökülen alanlarımızda badana yaptılar. Bayramdan önce çok güzel bir temizlik oldu. Burada günlerdir çalışan işçi kardeşlerime de bu hizmetleri benim mahalleme kadar getiren Süleymanpaşa Belediye Başkan Volkan Nallar’a da çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
ÇALIŞMALAR ARTARAK DEVAM EDECEK
Öte yandan Ferhadanlı Mahallesi’nde de boya badana çalışmaları devam ederken kırsal mahallelerde yapılan çalışmaların artarak devam edeceğine vurgu yapıldı.