COŞKUN VE KARTAY AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ: ÖZLEM VE MUSTAFA DÜNYAEVİNE GİRDİ

Tekirdağ’ın sevilen ailelerinden Coşkun ve Kartay aileleri, evlatları özlem ve Mustafa’nın hayatlarını birleştirdiği Düğün töreniyle büyük bir mutluluk yaşadı. 3 Mayıs 2025 tarihinde gerçekleşen nikâh ve Düğün merasimi, yoğun katılımla, sevgi dolu bir atmosferde kutlandı.
Gelin özlem Coşkun ve damat Mustafa Kartay, sonsuz mutluluğa “evet” dedikleri bu özel günde, ailelerinin ve dostlarının katılımıyla unutulmaz anlar yaşadı. Şık bir şekilde hazırlanan davet salonu, zarif detaylarla süslenmişti ve davetliler için özenle hazırlanmış masalar dikkat çekti.
Nikâh töreninde çiftin mutluluklarına tanıklık eden isimler de dikkat çekiciydi. Genç çiftin nikâh şahitliğini, Tekirdağ eski Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa eski Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Malkara AK Parti İlçe Başkanı Gediz Coşkun yaptı. Şahitler, genç çifte uzun ve huzurlu bir ömür dilerken, bu güzel birliğe şahitlik etmekten onur duyduklarını belirttiler.
Nikâhın ardından başlayan Düğün eğlencesi, davetlilerin dansları ve neşesiyle renklendi. özlem ve Mustafa’nın ilk dansı, salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Çiftin göz göze gelerek gülümsediği anlar, davetlilerin alkışları eşliğinde adeta hafızalara kazındı.
Düğün boyunca gelin ve damadın aileleri, konuklarla yakından ilgilenerek bu anlamlı günde yanlarında olan herkese teşekkür etti. Duygusal konuşmalar, samimi tebessümler ve bolca mutluluk fotoğrafıyla süslenen gece, genç çiftin hayatlarının en özel anlarından biri olarak kayıtlara geçti.
Coşkun ve Kartay ailelerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür eder, özlem ve Mustafa’ya bir ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir evlilik dileriz.