Tekirdağ 30°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
30°C
Parçalı Bulutlu
Paz
30°C
Pts
31°C
Sal
33°C
Çar
34°C
49.Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen doğa yürüyüşüne doğaseverler ve Tekirdağ NKÜ öğrencileri katılım sağladı.
Her yıl 15-22 Nisan tarihlerinde Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından birbirinden renkli etkinliklerle düzenlenen “Tekirdağ Turizm Haftası”nda öğrencilerimiz ve doğaseverler Ganos Dağı eteklerinde yer alan parkurda doğanın güzelliklerini keşfetti.
Rumeli Zirve Dağcılık Kulübü koordinasyonunda 20 Nisan 2025 tarihinde Yeniköy Mahallesinde bir araya gelen katılımcılar yaklaşık 10 km uzunluğundaki Nişantepe -Uçmakdere parkurunda yürüyüş yaptılar.
Ganos Dağı’nın muhteşem doğasında eşsiz tabiat güzelliklerinin arasında yürüyüşünü tamamlayan doğaseverler doğa ile iç içe bir gün geçirdiler.