Dolar 38,0892
Euro 43,4869
Altın 4.074,42
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 18°C
Hafif Yağmurlu
Tekirdağ
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 17°C

Minik Sporcumuz KKTC’den Madalyalarla Döndü!

Minik Sporcumuz KKTC’den Madalyalarla Döndü!
18/04/2025 19:18
A+
A-

Tekirdağ Safiye Osman Çeliker İlkokulu 3/B sınıfı öğrencisi Ayşe Hatice Arıkan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde düzenlenen 2. Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Jimnastik Şöleninde elde ettiği başarılarla hem okulunun hem de ilimizin gururu oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi, Kktc Jimnastik Federasyonu ve Erbulut Jimnastik Kulübü iş birliğiyle Lefkoşa’daki RA25 Spor Salonu’nda gerçekleştirilen organizasyona bu yıl Türkiye’den 9, Kktc’den 5 olmak üzere toplam 14 kulüp katıldı. 278 sporcunun yer aldığı turnuva, şimdiye kadar Kktc’de yapılan en kapsamlı Jimnastik organizasyonu olma özelliği taşıdı. Turnuvada Türkiye’den ikisi uluslararası düzeyde olmak üzere 8, Kktc’den ise 3 hakem görev aldı.

Bu önemli turnuvada öğrencimiz Ayşe Hatice Arıkan, gösterdiği üstün performans ile:

Grup yarışmasında 2., bireysel yarışmada 3. olma başarısını göstererek Kıbrıs’tan kupa ve madalyalarla döndü.

Sınıf öğretmeni İhsan Şahin, öğrencisinin bu başarısıyla büyük bir gurur duyduğunu ifade ederek, “Ayşe Hatice’nin azmi, disiplini ve çalışma isteği bizleri çok mutlu etti. Bu başarıyı tamamen hak etti. Onunla gurur duyuyorum,” dedi.

Okul Müdürü Seyhan Topaloğlu ise yaptığı açıklamada:

“Minik sporcumuz Ayşe Hatice Arıkan’ın böylesine prestijli bir organizasyonda derece alması bizi son derece onurlandırdı. Öğrencimizi ve onu destekleyen ailesini, öğretmenini ve antrenörlerini gönülden tebrik ediyorum. Okul olarak akademik başarının yanı sıra spora ve sanata da büyük önem veriyoruz,” şeklinde konuştu.

Ayşe Hatice Arıkan’ın başarısı, sadece bireysel değil; okulun spor alanındaki başarısına da önemli bir katkı sağladı. Safiye Osman Çeliker İlkokulu olarak, öğrencilerimizin her alanda kendilerini geliştirebilecekleri ortamlar sunmaya devam ediyoruz.