Dolar 40,5557
Euro 47,7046
Altın 4.353,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 34°C
Açık
Tekirdağ
34°C
Açık
Cts 35°C
Paz 34°C
Pts 32°C
Sal 32°C

Marmaraereğlisi’nde Kadir Gecesi’nde Halk Sofrası Kurdu

Marmaraereğlisi’nde Kadir Gecesi’nde Halk Sofrası Kurdu
27/03/2025 12:00

Marmaraereğlisi Belediyesi, Kadir Gecesi’nde ilçedeki vatandaşları bir araya getiren anlamlı bir iftar programı düzenledi. Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde gerçekleştirilen Halk Sofrası Mahalle İftarı, Sultanköy Mahallesi’nde kuruldu.

Program, ilahi dinletisi ile başladı. Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar aynı sofrada dua ederek oruçlarını açtı. Gecenin manevi atmosferi içinde bir araya gelen Marmaraereğlisi halkı, birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinden birini sergiledi.

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, böyle özel bir gecede hemşehrileriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ramazan ayı boyunca halkımızla aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün de Kadir Gecesi gibi mübarek bir gecede birlikte olmak bizler için çok kıymetli. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen, özveriyle çalışan tüm belediye personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Marmaraereğlisi Belediyesi’nin düzenlediği iftar programı, vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşirken, Ramazan ayının manevi coşkusu hep birlikte paylaşıldı.

 

Haber