Dolar 38,1152
Euro 43,7829
Altın 4.129,78
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
19°C
Az Bulutlu
Pts 20°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 18°C

DOÇ. DR. ALİ İHSAN MEŞE REKTÖR DANIŞMANLIĞINA ATANDI

DOÇ. DR. ALİ İHSAN MEŞE REKTÖR DANIŞMANLIĞINA ATANDI
10/02/2025 15:38
A+
A-

Üniversitemiz Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, rektör danışmanlığına atandı.
Öğrencilerimizin kariyer planlamasına ilişkin olarak yürütülecek faaliyetlerin koordinasyonu ile Trakya Üniversiteler Birliği çalışmaları kapsamında hayata geçirilecek faaliyetlerde bilgi ve tecrübelerinden yararlanılmak üzere Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, 2547 sayılı Kanun’un 51. maddesi uyarınca rektör danışmanlığı görevine atanmıştır.
Doç. Dr. Ali İhsan Meşe Hakkında
Trakya Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünden 2001 yılında mezun olan Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, aynı yıl araştırma görevlisi, 2011 yılında yardımcı doçent, 2021 yılında ise doçent olmuştur. 2018-2020 yılları arasında Trakya Üniversiteler Birliği Genel Sekreterliği görevini yürüten Meşe, 2020 ve 2023 yıllarında Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda, Trakya Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen Trakya Kariyer Fuarlarında koordinatör olarak görev almıştır.
Doç. Dr. Ali İhsan Meşe, Rektör Danışmanlığının yanı sıra Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile Sınav Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevlerini de sürdürmektedir.