KKTC Cumhurbaşkanı’nın Eşi “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri” Paneli’ne Katıldı

KKTC Cumhurbaşkanı’nın Eşi “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri” Paneli’ne Katıldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar himayelerinde Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası, Çorlu Belediyesi ve Çorlu Sanat Merkezi Müzik Derneği işbirliğiyle “Türk Dünyasında Kadınların Sanatsal Başarı Hikayeleri Paneli” düzenlendi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen panele Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar ve Valimiz Sayın Recep Soytürk’ün eşi Nurdan Soytürk Hanımefendi, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Çorlu Kaymakamı Murat Eren’in eşi Mümine Eren, KKTC İstanbul Başkonsolosu Fatma Demirel ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapan kadınlar katıldı.

Düzenlenen panelde Nalan Höke Turan moderatörlüğünde panelistler KKTC Cumhurbaşkanı’nın Eşi  Sibel Tatar, Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Sanatçı ve Akademisyen Aylin Taşçı Şengün,  Sanatçı Nargiz Aliyeva, Koro Şefi Gülden Kaya ve Koro Şefi Bahar Gökhan, Türk Dünyası’nda kadınların sanatsal başarısı ve bu alandaki gelişmeler hakkında konuştular. Kadın sanatçıların yaşadığı zorluklar, elde ettikleri başarılar ve sanatın toplumsal değişime katkıları konularını ele aldılar.

Panel hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.