CANDAN BAŞKAN ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU AÇILIŞINDA YÜREKLERE SESLENDİ

CANDAN BAŞKAN ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU AÇILIŞINDA YÜREKLERE SESLENDİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Çukuryurt Düğün Salonu, düzenlenen görkemli törenle vatandaşların hizmetine sunuldu. Saray ilçesi Çukuryurt Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği açılışta, vatandaşlar modern tesisin kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer’e teşekkür etti.

MODERN VE FONKSİYONEL BİR TESİS

Vatandaşların en mutlu ve özel anlarına ev sahipliği yapacak olan Çukuryurt Düğün Salonu, toplam 1.125 metrekare alan üzerine inşa edildi. Tesis; düğün salonu, gelin odası, mescit, mutfak, çocuk parkı ve açık otopark gibi birçok ihtiyacı karşılayacak şekilde tasarlandı. Mahalle sakinleri, bu yeni tesisle birlikte düğün, nişan ve benzeri etkinlikleri hava şartlarından etkilenmeden, rahat bir şekilde gerçekleştirebilecekler.

 “SEÇİLDİĞİM GÜNDEN BUGÜNE VAR GÜCÜMLE ÇALIŞIYORUM”

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda vatandaşlara hitaben bir konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Bugün Saray’ın en güzel mahallelerinden biri olan Çukuryurt’tayız. Hepimizin burayla ilgili çok güzel anıları var. Benim de ilk milletvekili seçildiğim dönemde ziyaret ettiğim yerlerden biri burasıydı ve burada hep güzel dostluklar kurduk. Allah hepinizden razı olsun. Bana olan güveniniz ve desteğiniz için her birinize yürekten teşekkür ediyorum. Bu güveni hiç eksiltmediniz, beni Tekirdağ’ın ilk kadın Büyükşehir Belediye Başkanı yaptınız. Bu gururun ve sorumluluğun bilinciyle, seçildiğim günden bugüne var gücümle çalışıyorum ve çalışmaya devam edeceğim” dedi.

“HERKES İÇİN HİZMET ÜRETİYORUZ”

Daha modern ve güzel bir Tekirdağ yaratmak için çalıştıklarını vurgulayan Candan Başkan, “Bugün Çukuryurt’a kazandırdığımız bu çok amaçlı salonla mahallemizin gelişimine bir katkı daha sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah birkaç hafta içinde Beyazköy’de de benzer bir tesisi açacağız ve oradaki ihtiyaçları da karşılayacağız. Çukuryurt’a ne yapsak az ama her çalışmamızla daha yaşanabilir, daha modern ve güzel bir Tekirdağ yaratmak için çabalıyoruz. Biz, “Candan Belediyecilik” anlayışıyla her kesime, kadınlardan gençlere, çocuklardan yaşlılara, kırsaldan kent merkezine kadar herkes için hizmet üretiyoruz. Yola çıkarken, “11 ilçemizi, 373 mahallemizi birbirinden ayırmayacağız” demiştik. Bugün Çukuryurt’tayız, haftaya Beyazköy’de olacağız, sonra Edirköy’de. Tüm planlarımızı sizlerle danışarak yapıyoruz. Kaynaklarımızı doğru kullanmak için de öz malımızı artırıyoruz. Geçtiğimiz ay 116 aracı filomuza kattık, bunların 100’ünü TESKİ’ye tahsis ettik. Artık TESKİ’nin tüm hizmet araçları öz malımız ve kiralık araç kullanmıyoruz” şeklinde konuştu.

“DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR HER VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”

Tekirdağ’ın dört bir yanında, altyapıdan üstyapıya, sosyal hizmetlerden insan odaklı projelere kadar yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirten Candan Başkan, “Ulaşım konusundaki şikayetlerinizi dikkate alarak, öğrencilerin yoğun olduğu yerlere ek seferler koyduk. Kırsal mahallelerimizden ilçe merkezlerimize semt pazarlarının kurulduğu günlerde ulaşım hizmeti sağlıyoruz. Ambulans ve cenaze hizmetlerimizin de kapasitesini artırdık ve sorunsuz şekilde sürdürüyoruz. Ayrıca, Saray’a modern bir itfaiye istasyonu kazandıracağız. Sosyal yardımlar konusunda da sözlerimizi tuttuk. Emeklilerimize yılda 12 bin lira pazar desteği, dar gelirli öğrencilerimize de aynı miktarda burs desteği veriyoruz. Tekirdağ’da dünyaya gözlerini açan her bebeğe yeni doğan paketi, mavi gözlü kentimizden askere gidecek her gencimize de asker çantası desteği sağlıyoruz. Doğumdan ölüme kadar, her vatandaşımızın yanındayız. Gezici Kent Lokantamız Saray’a da geldi ve her yerde büyük ilgi görüyor. Aşevi ve sabit kent lokantalarımızın hazırlıklarını tamamladık, bu hizmetleri de kalıcı hale getiriyoruz ifadelerini kullandı.

“TEKİRDAĞ’IMIZI VE SARAY’IMIZI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

Tekirdağ’ı ve Saray’ı hak ettiği yerlere taşıyacağının altını çizen Candan Başkan, konuşmalarını şu sözlerle tamamladı:

“Bir müjde daha vermek istiyorum: 11 ilçede 11 kreş projemizi başlatıyoruz. Saray’da yerimiz ve projemiz hazır, inşallah kısa sürede hizmetinize sunacağız. Ayvacık Barajı da yıl sonunda faaliyete geçecek ve yaklaşık 21 kilometrelik altyapı çalışmalarına başlayacağız. Bu sayede Saray ve Kapaklı’nın su sorununu çözeceğiz. Doğalgaz çalışmalarını da yakından takip ediyoruz. Altyapısı ve yolları eksik hiçbir mahalle bırakmayacağız. Sizlerin desteğiyle Tekirdağ’ımızı, Saray’ımızı hak ettiği yerlere taşıyacağız. Bugün Çukuryurt’a kazandırdığımız bu tesiste birçok etkinlik yapılacak. Çocuk oyun parkı, gelin odası, mescit, mutfak, salon ve yeşil alanlarıyla burası mahallemize çok yakışacak. Sizlerin her kuruş vergisinin hesabını vererek bu projelere yenilerini ekleyeceğiz. Kurmuş olduğumuz Gıda ve Tarım A.Ş. ile hayata geçireceğimiz Halk Et ve Halk Süt projeleri sayesinde, hem üreticimiz alın terinin ve emeğinin karşılığını alacak hem de halkımız uygun fiyata kaliteli ürünlere ulaşabilecek. Bu duygu ve düşüncelerle, emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum.”

Açılış programında konuşma yapan Çukuryurt Mahalle Muhtarı Ersun Tuncel, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan ve Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun da tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederek vatandaşlar için hayırlı olması temennilerinde bulundular. 

ÇUKURYURT MAHALLESİ SAKİNLERİNDEN TEŞEKKÜR

Açılışa katılan Çukuryurt Mahallesi sakinleri, yıllardır bekledikleri bu modern tesisin mahallelerine kazandırılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade etti. Tesisin, düğün ve özel etkinlikler için büyük bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Candan Yüceer’e teşekkür etti.

Açılış töreni, mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla keyifli anlara sahne oldu ve etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.