100. YILDA BALTALI SALDIRI

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi 100 Yıl Mahallesi Sağlık Ocağı yanında aracıyla giden Volkan Kaya, ekmek fırının yanında başka bir araç tarafından önü kesilerek durduruldu.
Eşinin yanında Volkan Kaya’ya önce sözlü saldırı daha sonrasında ise darba varan saldırı da bulunuldu. Araçtan inen iki kişiden biri Volkan Kaya’ya araçlarından çıkardıkları balta ile saldırdı. Volkan Kaya, saldırıda kolundan yaralanarak darp raporu aldı. Polise suç duyurusunda bulunmasına rağmen zanlılar hala yakalanamadı. Polis ekiplerinin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği belirtildi.
Balta ile darp edilen Volkan Kaya; “Plakası belli olmasına rağmen bu şahıslar hala yakalanamadı. Önümü kesip balta ile saldırıda bulundular. Darp raporum mevcut. Polis ekiplerinin biran önce bu olayı aydınlatmasını ve zanlıları yakalamasını bekliyoruz. “dedi.
MAHALLEDE ÇOK SAYIDA OLAY YAŞANIYOR
100 Yıl Mahallesi sakinleri geçtiğimiz günlerde de mahallede benzer olayların yaşandığını, hatta bir gencin uyuşturucu bağımlıları tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü belirterek polis ekiplerinin önlemlerini arttırması gerektiği ifade ettiler.

Haber Merkezi: