ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU HİZMETE SUNULUYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda gerçekleştirdiği projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda yapımı tamamlanan Çukuryurt Düğün Salonu 17 Ekim Perşembe günü saat 14.30’da düzenlenecek açılış programı ile hizmete sunulacak.

Toplam inşaat alanı 1.125 m² olan Çukuryurt Düğün Salonu; düğün salonu alanı, mescit, mutfak, açık otopark ve gelin odasından oluşuyor. Düğün Salonunun toplam maliyeti ise; 18.524.809 TL’dir.

CANDAN BAŞKAN: “ÇUKURYURT DÜĞÜN SALONU VATANDAŞLARIMIZIN EN MUTLU ANLARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Çukuryurt Mahallesi’nde hizmete sunacağımız düğün salonumuz, vatandaşlarımızın en mutlu anlarına ev sahipliği yapacak. Saray ilçemizdeki hizmetlerimiz sadece düğün salonu ile sınırlı kalmayacak elbette. Altyapıdan üst yapıya, ulaşımdan kültür sanat alanına kadar her ilçemizde olduğu gibi Saray’da da birbirinden önemli projelerimizi hayata geçireceğiz. Ben, Çukuryurt Düğün Salonumuzun şimdiden hayırlı olmasını diliyor, açılışımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum.” dedi.

Haber Merkezi: