BÜYÜKŞEHİR’İN 80 NO’LU HAT HİZMETİ SARAY’DA DEVREYE GİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR’İN 80 NO’LU HAT HİZMETİ SARAY’DA DEVREYE GİRİYOR

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi vatandaşlara rahat ve konforlu bir ulaşım hizmeti sunmak için atılımlarına bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda Tekirdağ’ın önemli ulaşım ihtiyacını karşılayacak olan 80 NO’lu hat Saray’da hizmete başlayacak.

Saray, Kapaklı, Çerkezköy, Çorlu ve Süleymanpaşa ilçeleri arasında toplu taşıma hizmeti verecek olan 80 NO’lu hat 17 Ekim Perşembe günü saat 17.00’de Saray Otogarı’nda düzenlenecek törenle hizmete sunulacak.  Böylece vatandaşların Süleymanpaşa ilçesindeki Namık Kemal Üniversitesi,  Namık Kemal Üniversite Hastanesi, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi ile resmi kurumlara doğrudan ve aktarmasız olarak ulaşımı sağlanmış olacak.  Vatandaşlar, TEKULAŞ’a bağlı 80 NO’lu hattın saat ve güzergâh bilgilerine www.tekulas.com.tr adresinden ulaşabilecek.

CANDAN BAŞKAN: “TOPLU TAŞIMA İNSANİ GELİŞMİŞLİK DÜZEYİNİN EN ÖNEMLİ GÖSTERGELERİNDEN BİRİ”

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak kentimizin mevcut durumdaki ulaşım ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap olacak çalışmalara imza atıyoruz. İnsani gelişmişlik düzeylerinin değerlendirilmesinde güçlü ulaşım ağı, toplu taşıma ve ulaşım hizmetlerinin çok önemli olduğunun farkındayız. Bu bağlamda Saraylı vatandaşlarımızın uzun süreden beri ihtiyaç duyduğu bir talebi karşılamış olmanın da mutluluğu içindeyiz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağımız 80 NO’lu hattımızın hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.