Çınarlı Mahallesi Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi Açılıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Çınarlı Mahallesi’nde Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi mahalle sakinlerinin kullanımına açılıyor.

Merkez bünyesinde çok sayıda etkinlik ve kurs açılacak, kadınlar meslek edinme kursları ve destek programları ile kendilerini geliştirirken, çocuklar da çeşitli kurslar ve etüt desteği gibi imkânlardan yararlanabilecek.

KADINLAR VE ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK SAYIDA ETKİNLİK VE KURS İMKÂNI

Merkezde 18 yaş üzeri kadınlar için yetişkin eğitimleri, bilgilendirme seminerleri, Giyim ve Üretim Teknolojileri, Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri kursları açılacak. Ayrıca anne-çocuk etkinlikleri ve pilates dersleri de programda yer alıyor.

4-12 yaş arası çocuklara yönelik olarak da çeşitli kurslar ve etkinlikler düzenlenecek. Resim, piyano, İngilizce, Drama, Akıl ve Zekâ Oyunları gibi eğitimlerin yanı sıra, Çocuk Psikoloğu Danışmanlık Hizmeti ve Oyun Terapisi ile çocukların gelişimine katkı sağlanacak. Ayrıca Orff ve Ritim Atölyesinin yanı sıra çocukların derslerine katkı sağlamak için okul sonrası etüt çalışmaları da merkezde verilecek hizmetler arasında.

BAŞVURU İÇİN SON TARİH 22 EKİM

Bütün bu kurs, atölye ve etkinliklere ek olarak tesis içinde oluşturulan Kütüphane de çocuklar ve yetişkinler için hizmet verecek. Kadınlara ve çocuklara yönelik birçok faaliyetin yer aldığı merkezde verilecek eğitimler, 22 Ekim Salı gününe kadar başvurulara açık olacak.

KAYIT VE BİLGİ ALMAK İÇİN NE YAPMALI?

Kadınların ve çocukların sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlayan Nene Hatun Kadın Yaşam Merkezi; Çınarlı Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Caddesi, No:57/A adresinde hizmet verecek. Konuyla ilgili yapılan açıklamada; başvurular için 0282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezinden bilgi alınabileceği ve www.suleymanpasa.bel.tr resmi internet sitesi üzerinden de merkezdeki kurs ve etkinliklere kayıt yaptırılabileceği belirtildi.

Haber Merkezi: