BAŞKAN TAŞYASAN SOYDAŞLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN TAŞYASAN SOYDAŞLARLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Başkan Taşyasan soydaşlarla kahvaltıda buluştu
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 27 Ekim Bulgaristan Genel Seçimleri öncesinde 13 Ekim Pazar günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde çifte vatandaşlarla kahvaltıda buluştu. Tüm çifte vatandaşları 27 Ekim’de sandığa davet eden Başkan Taşyasan, “Bulgaristan’daki Türk varlığı için şimdi birlik olma, demokrasimize sahip çıkma zamanı.Birlikte oldukça güçleniriz, birlikte var oluruz. Dr. Ahmet Doğan yanındayız” dedi.

KİMLER KATILDI?
Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, 27 Ekim Bulgaristan Genel Seçimleri öncesinde 13 Ekim Pazar günü Saray Atatürk Kültür Merkezi’nde soydaşları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltı programına Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan’ın yanı sıraBulgaristan Burgaz Milletvekili Fatma Ramadan, BlagoevgradMilletvekili Adayı Recep Çerkez, Gotse Delçev Belediye Meclis Üyesi Calil Boşnak, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun, Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi- Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Hak ve Özgürlükler Hareketi Ergene Temsilcisi İsmail Berberoğlu, Hak ve Özgürlükler Hareketi Saray Temsilcisi Kemal Öztürk, Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Erol Gürler, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Murat Öztürk, Saadet Partisi Saray İlçe Başkanı Şaban Mısırlı, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınaz, Özgür Cari, Sertaç Akgül, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, siyasi parti ve STK temsilcileri, muhtarlar ve soydaşlar katıldı.
BAŞKAN TAŞYASAN: “BULGARİSTAN’DAKİ TÜRK VARLIĞI İÇİN ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda konuşan Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan şunları ifade etti:
“Sayın milletvekillerim, siyasi parti ve STK’ların değerli temsilcileri, kıymetli muhtarlarımız, değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz.Değerli Saraylı çifte vatandaş hemşehrilerim, 27 Ekim’de Bulgaristan’da yapılacak Genel Seçimler büyük önem arz ediyor. Bulgaristan en çok Türk ve Müslüman akrabalarımızın yaşadığı ülkelerden birisidir. Bulgaristan Türkü vatandaşlarımızın en iyi şekilde temsil edilebilmeleri ve haklarını ileriye taşıyabilmeleri için bu seçime katılım çok önemli. Bulgaristan’daki Türk varlığı için şimdi birlik olma, demokrasimize sahip çıkma zamanı.
BAŞKAN TAŞYASAN: “DR. AHMET DOĞAN’IN YANINDAYIZ”
Bu Türkiye içinde bir parti meselesi değil. Türkiye’de hangi partiye gönül vermiş olursa olsun herkesin sandığa gitme ve oyunu verme meselesidir. Türkiye’de bulunan 250 bin soydaşımız oy verme hakkına sahip. Tüm Bulgaristan göçmeni hemşehrilerimizi, 27 Ekim’de sandığa giderek demokratik haklarını kullanmaya davet ediyorum. Hak ve Özgürlükler Hareketi İttifakı’na başarılar diliyorum. Birlikte oldukça güçleniriz, birlikte var oluruz Dr. Ahmet Doğan’ın yanındayız.”
HAK VE ÖZGÜRLÜKLER HAREKETİ İTTİFAKI’NA DESTEK İSTEDİLER
Başkan Taşyasan’ın ardından Hak ve Özgürlükler Hareketi Saray Temsilcisi Kemal Öztürk, Hak ve Özgürlükler Hareketi Trakya Temsilcisi ve Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, Blagoevgrad Milletvekili Adayı Recep Çerkez, Gotse Delçev Belediye Meclis Üyesi CalilBoşnak, Burgaz Milletvekili Fatma Ramadan ve Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Dr. İlhami Özcan Aygun da birer konuşma gerçekleştirerek tüm soydaşları 27 Ekim’de sandığa giderek Hak ve Özgürlükler Hareketi İttifakı’na destek olmaya davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.