Tekirdağ NKÜ Ziraat Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Tekirdağ NKÜ Ziraat Fakültesi 1. Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi Düzenlendi

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesine yeni katılan 1.sınıf öğrencilere yönelik olarak planlanan oryantasyon eğitimi, 09 Ekim 2024 Çarşamba günü Ziraat Fakültesi Konferans Salonunda yapıldı.
Ziraat Fakültesine yeni katılan 1.sınıf öğrencilerine yönelik olarak planlanan oryantasyon eğitiminde; Fakülte Sekreteri Ayla PİLATİN üniversitenin işleyişi, akademik ve idari birimlerin ve özellikle de öğrenci işleri birimi ile akademik alanların dışında öğrencilerin faydalanabilecekleri sosyal ve kültürel alanların tanıtımını gerçekleştirdi ve öğrenci temsilcilikleri ile öğrenci topluluklarına nasıl kayıt yaptırılır konularında bilgiler aktardı.
Ardından Üniversitemiz ve Ziraat Fakültesi Bologna Temsilcisi Prof. Dr. H. Ersin ŞAMLI tarafından Erasmus, Mevlâna ve Farabi Öğrenci Değişim programları hakkında öğrencilerimize bilgiler verildi. 
Eğitim-Öğretimden sorumlu Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Fisun KOÇ ise akademik sınıf danışmanlığının görev ve sorumluluğunu, NKUZEM, ÇAP, Yan Dal, ders müfredatları, burslar, memnuniyet anketleri, staj, öğrenci duyuruları ve iletişimleri konularında; Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Murat DEVECİ ise öğrenci hakları ve uyulacak kurallar, uygulama alanları ve bağımlılık konularında bilgiler verdi.
Toplantıya Ziraat Fakültesi öğrenci işleri bürosunda çalışan personel Fatma AKÇAGÜN ve Medine KAYA ile Akademik danışmanlar Prof.Dr. Alper ÖNENÇ, Prof.Dr. H.İlker ÇELEN, Prof.Dr. Korkmaz BELLİTÜRK, Doç.Dr. Erdinç BAL, Doç.Dr. N. Desen KÖYCÜ, Doç.Dr. Hayat TOPÇU, Dr.Öğr.Üyesi Burçin BAŞARAN, Arş.Gör.Dr. Yusuf SOLMAZ, Arş.Gör.Dr. Emrullah CULPAN ve Arş.Gör.Dr. Eyüp Erdem TEYKİN katılarak öğrencilerin sorularına yanıtlar verdi.
Eğitim sonunda konuşmacılar tarafından Ziraat Fakültesini tercih ettikleri için öğrencilere teşekkür edildi ve eğitimlerinde başarılar dilendi.
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.