Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı İlter Çelik oldu

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Genel Kurulu, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan oylama sonucunda tek listeyle seçime giren İlter Çelik, Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanlığına seçildi.

BAŞKAN VOLKAN NALLAR YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Genel Kurula katılan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Volkan Nallar, konuşmasında sporun gençler üzerindeki olumlu etkisine vurgu yaptı. Başkan Nallar, yeni başkan İlter Çelik ve ekibine başarılar dileyerek, “Süleymanpaşa’da spora ve gençlere her zaman büyük bir önem veriyoruz. Gençlik ve Spor Kulübümüz, ilçemizin spor potansiyelini geliştiren önemli bir yapı taşıdır. Yeni yönetimle birlikte bu gücün daha da artacağına inanıyorum. Yıllardır alıştığımız başarılı sporcular yetiştirme, şehrimize madalya ve kupalar kazandırarak gururumuz olma ve Süleymanpaşa’nın tanıtımına katkıda bulunma yolculuğunda yeni yönetimimizin her zaman yanında olacağız. Başkanımız İlter Çelik ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum,” dedi.

YENİ KULÜP BAŞKANI ÇELİK: “SPORUN HER YAŞTAN İNSANA ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Kulüp Başkanı İlter Çelik de yaptığı konuşmada, Süleymanpaşa’nın spor alanında büyüyen potansiyeline dikkat çekti ve hedeflerini şu sözlerle dile getirdi: “Bu değerli göreve layık görülmek benim için büyük bir onur. Süleymanpaşa’da sporun her yaştan insanımıza ulaşmasını sağlamak için yönetim kurulu elimizden geleni yapacağız. Özellikle gençlerimizin sporla buluşması ve sağlıklı nesillerin yetişmesi adına büyük bir sorumluluk üstleniyoruz. Belediye Başkanımız Volkan Nallar’a ve tüm katılımcılara destekleri için teşekkür ederim. Yeni yönetimimizle birlikte, Süleymanpaşa’yı spor alanında daha ileriye taşımak için çalışacağız.”

Haber Merkezi: