Dr. Abdülaziz Yeniyol, Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi ile Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini Ziyaret Etti

Dr. Abdülaziz Yeniyol, Süleymanpaşa İlçesindeki Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi ile Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek eğitim Okul Müdürü Serdar Can’dan öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi sanat atölyelerinde öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceleyerek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Akabinde Süleymanpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden İl Millî Eğitim Müdürümüz Dr. Abdülaziz Yeniyol, Döner Sermaye İşletmesi Bünyesinde günlük 1500 öğün/adet yemek üretimi yapılan Mutfak Atölyesi ile Günlük 3000 adet ekmek üretimi yapan Fırın ve Unlu Mamuller Üretim Atölyesi gezdi. Okul Müdürü Oğuz Günaçan’dan eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Haber Merkezi: